Jurkje voor een buikje

Jurkje voor een buikje

Een leuk jurkje kan een perfecte toevoeging zijn aan jouw garderobe. Maar.. het vinden van dat ene perfecte jurkje kan soms lastig zijn. Zo krijgen we regelmatig vragen welk jurkje nu het beste staat bij een klein buikje. We geven je graag tips!

Laten we beginnen met wat algemene tips..

1) Strakke jurkjes zijn minder geschikt
2) Evenals jurkjes met een dunne stof. Je ziet dan vaak dat het jurkje 'tekent'
3) Ook adviseren wij geen glimmende stoffen te dragen bij een buikje, omdat vaak de 'verkeerde' plekken worden belicht

Maar... gelukkig zijn donkere kleuren zeer geschikt om een klein buikje te verbergen... The Little Black Dress!

De belangrijkste truc is om de aandacht niet te focussen op je buikje of juist de aandacht volledig op iets anders te vestigen, zoals een mooi decolleté. De volgende jurkjes bieden je de tools om deze trucs toe te passen.

Jurken met een lagere of hogere taille
Doordat de focus wordt gelegd op ofwel de heupen of het decolleté, maak je een klein buikje veel minder zichtbaar. Een voorbeeld van zo'n jurkje is de Cortney Dress

Oversized Jurkjes
Wij houden van deze jurkjes! Veel Scandinavische designs zijn ook wat meer recht en loosefit. Door de pasvorm vallen de contouren van het lichaam minder op. De loosefit jurkjes zijn erg leuk om casual te dragen met een sneaker. Nieuwe jurkjes in onze collectie zijn de Regitza Dress en de Jeana Dress

Jurkjes met een overslag of peplum Jurkjes
Ondanks dat het accent bij deze jurkjes vaak wel ter hoogte van de buik ligt, zorgt een overslag bijvoorbeeld juist voor een rimpelig effect waardoor een buikje minder zichtbaar wordt. Een peplum jurkje kan door het accent een buikje mooi verhullen.

A-lijn Jurkjes
Deze jurkjes vallen strak om het bovenlichaam en hebben vaak een verhoogde taille. Hierdoor wordt de focus meer gelegd op het decolleté. Doordat de jurkjes wijd naar beneden uitvallen, wordt een buikje minder zichtbaar.

Jurkjes met print
Deze truc werkt niet altijd, maar de juiste print kan wel degelijk de aandacht weghalen van een buikje. Denk vooral niet te grote motieven waarbij het patroon verkleint richting de buik.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »