Match de kleuren van jouw outfit:)

Match de kleuren van jouw outfit:)

Je staat voor jouw kledingkast en in gedachten heb je een prachtige outfit bij elkaar gezocht:) Je trekt het aan.. EN.. het toch is het niet helemaal zo fantastisch als je had bedacht... toch maar weer de bekende, "altijd goed" setjes aantrekken.. Herkenbaar? Lees verder hoe je met kleuren kan combineren!

Wij hebben dit namelijk wel eens! Je wilt iets nieuws aantrekken, een leuke combi maken of soms twijfel je gewoon simpelweg of bepaalde items wel leuk bij elkaar staan. Soms maak je inderdaad te gekke combi's, maar af en toe sla je de plank ook flink mis. Er wordt ook wel gezegd dat iedere outfit gewoon kan als je het maar met 'attitude' draagt.. Maar goed, er zijn dagen dat die 'attitude' er gewoon even niet is en juist op die dagen wil je er gewoon, "normaal", leuk uitzien. Hoe doen die vrouwen dat toch die altijd perfect gestyled zijn? 

 

Wij vonden dit een interessant vraagstuk en besloten eens op onderzoek uit te gaan. Want, er moet toch iets uitgezocht zijn.. een soort 'regel der kleuren' waar je altijd op terug kunt vallen? Iets dat ons leven weer een klein beetje makkelijker maakt? En.. we hebben het gevonden! Geen lappen tekst en ingewikkelde verhalen, maar gewoon een mooi schema (wij houden van plaatjes..) dat je zelfs aan de binnenkant van jouw kastdeur kunt plakken. Hoe handig is dat? Enne, natuurlijk delen we dat met jou! Here it is!

 Match your color

 

Uiteraard hebben we zelf al wat leuke combi's gemaakt a.d.h.v. dit schema. En wij zijn zeer tevreden! We hopen dat je er wat aan hebt en horen graag jouw verhalen! 

 

Liefs, The Little Black Dress

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »