Our Brands: Mads Norgaard

Our Brands: Mads Norgaard

We vertellen je graag meer over onze merken. Vandaag meer over Mads Norgaard.

We LOVE Scandinavian labels en dat steken we niet onder stoelen of banken;) Maar waarom eigenlijk? En, welke merken vind je terug op onze site? Tijd om meer te vertellen over de verschillende merken die je bij ons kunt shoppen. Te beginnen met het mooie merk Mads Norgaard.

 

Mads Norgaard

Mads Norgaard is een Deens merk dat zijn naam ontleend aan de oprichter; jawel: Mads Mathias Norgaard. Mads Norgaard is een echt kwaliteitsmerk. Dit vind je terug in de stoffen maar ook in de pasvorm. “What you wear should support you”. Bij Mads Norgaard is men dol op fashion en ook hoe de mode verandert in de loop der jaren. Toch vinden ze ook dat we niet te snel moeten veranderen en koesteren ze de gedachte van een mooie basis collectie rond een kern van modieuze klassiekers.

 

Kenmerkend voor Mads Norgaard is het gebruik van mooie stoffen en dat men niet bang is om kleur te terug te laten komen in de collectie. De items hebben vaak een tijdloos karakter met een ‘feminine touch’; niet voor niets is het motto: “Make women sexier and men rougher – with a modernist gleam in the eye”.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »