Our Brands: Nümph

Our Brands: Nümph

We vertellen je graag meer over onze merken. Vandaag meer over Nümph!

Wij houden van Scandinavische mode en laten je daarom graag kennismaken met de mooie merken die je vindt in onze webshop ;) Vorige week vertelden we je waarom we fan zijn van Mads Norgaard, vandaag is het de beurt aan Nümph! 

 

 

Wat voor merk is Nümph eigenlijk? 

 

Nümph is gebaseerd op de gedachte om een uniek en onderscheidend merk op te richten. Bij Nümph wordt niet gedacht in beperkingen, maar uitgegaan van creativiteit. Dit vind je ook terug in de collectie. Items hebben altijd een verrassende twist door de vorm of het materiaal. Nümph staat voor vrouwelijke, doch stoere kleding; of zoals zij het zelf noemen: "vulnerable and strong". De vrouw die Nümph voor ogen heeft bij het maken van de designs, is een onafhankelijke vrouw die graag doormiddel van kleding haar persoonlijkheid uit. Wat bedoelen ze hier precies mee?

 

Nou zo.. "Like all women who are strong as giants and gentle as angels because their hearts are in everything they do. This is nümph: driven by will and the desire to create those favourite and indispensable items that simply last time and again – this is our passion."

 

Onze Nümph collectie vind je uiteraard terug op de site https://www.thelittleblackdress.nl/brands/nuemph/ 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »