Our Brands: Soft Rebels

Our Brands: Soft Rebels

We houden van Scandinavische dameskleding. Het leuke merk Soft Rebels hebben we onlangs toegevoegd aan onze collectie. Tijd voor een kennismaking!

Soft Rebels is opgericht door een klein groepje collega's in de fashion industrie met een gezamenlijke droom om een mode merk op te zetten - A labour of love. 

 

De oprichters hebben veel tijd doorgebracht in China en dat zie je terug in de collectie, maar ook in de naam van het merk. De ontwerpers gaan uit van het Chinese principe van Yin en Yang; soms kunnen tegenstrijdigheden elkaar juist versterken. Soft Rebels staat voor de tegenstrijdigheid tussen 'Soft' en 'Rebel' en vertaalt het idee van de combinatie van comfort en attitude in de collectie. Hoewel de designs tegenwoordig gemaakt worden in Denemarken, zie je nog steeds de Chinese invloeden. 

 

Soft Rebels staat voor mooie items, van unieke stoffen en een hoge kwaliteit. Maar, dat allemaal wel voor een eerlijke prijs. De huidige collecties zijn vooral geïnspireerd op de de Scandinavische eenvoud en er wordt continu geprobeerd verrassende elementen terug te laten komen in de collectie. We love it! 

Tot slot, een paar mooie quotes van Soft Rebels;)

Our statement — “Unique Yourself Rebel” is an tribute to women that dare to be themselves and to break the mould.

We are aware that our collection only really comes alive when it is worn by women who are as much in love with style as we are.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »