Ruilen & retourneren

Retourneren

Het product is toch niet helemaal zoals je had verwacht? Ruil deze voor een ander artikel naar wens of retourneer je aankoop. Ook artikelen gekocht in de SALE kunnen geretourneerd worden. Artikelen mogen uiterlijk 14 dagen na ontvangst geruild of geretourneerd worden. 

Hoe retourneer ik mijn bestelling?
1. Bij je bestelling vind je een retourformulier met alle benodigde gegevens
2. Stuur het artikel binnen 14 dagen na ontvangst terug. De kosten voor een retourzending zijn voor de klant (Pakket PostNL €6,95 | Brievenbus pakketje PostNL €3,95). Stuur het artikel dat je retour wilt sturen naar onderstaand adres: 

The Little Black Dress
Hekendorpse Buurt 31A
3467 PA Hekendorp (NL)

De verantwoordelijkheid voor de retourzending ligt bij de afzender. Daarom adviseren wij de artikelen met een track & trace nummer te versturen via PostNL.

3. Wanneer wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen, sturen wij een bevestiging per mail en wordt het aankoopbedrag (+verzendkosten) binnen 10 werkdagen teruggestort op het opgegeven IBANnummer.
NB. Verzendkosten worden niet teruggestort wanneer een deel van de order wel wordt gehouden. 

 

Ruilen

Wil je een artikelen ruilen voor een andere maat? Geen probleem! Neem dan contact met ons op via e-mail: info@thelittleblackdress.nl Wij kijken dan of de juiste maat nog voorradig is. Het artikel is pas voor je gereserveerd wanneer je van ons een e-mail hebt ontvangen. Na ontvangst van het geretourneerde artikel, versturen wij de juiste maat. Je hoeft geen dubbele verzendkosten te betalen. De kosten voor de retourzending zijn wel voor de klant. 

Indien niet aan onze ruil- en retourvoorwaarden is voldaan, dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en hiervoor verzendkosten in rekening te brengen. 

 

Uitgebreide informatie over jouw herroepingsrecht? 

Lees de informatie in onze Algemene Voorwaarden

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »